Τρόποι Αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα (εκτός Κύπρου)

Στο jamba.gr κερδίζετε και στα έξοδα αποστολής. Αγοράστε όσα τεμάχια θέλετε από όποια προϊόντα θέλετε και πληρώστε συνολικά μόνο 5€ για παραλαβή στην πόρτα σας. Για κάθε πανελλαδική αποστολή σας χρεώνουμε μόνο 5€ ανεξαρτήτου όγκου, ποσότητας ή βάρους. Ολόκληρο το Jamba.gr στο χώρο σας με... 5€! (Δεν ισχύει για αποστολή στην Κύπρο). Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς έξτρα κόστος με τους ακόλουθους τρόπους αποστολής:

1 .Παραλαβή στην πόρτα σας με 5€

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο χώρο σας, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο σύστημα ή να την δηλώσετε στον εκπρόσωπο μας εφόσον η παραγγελία γινειι τηλεφωνικά.

2. Παραλαβή από το κατάστημα κούριερ της περιοχής σας με 5€

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

3. Παραλαβή από τις κεντρικές αποθήκες GlobalExpress στην Πάτρα - ΔΩΡΕΑΝ

Εάν βρίσκεστε στην Πάτρα μπορείτε να παραλάβετε ακόμα και ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ την παραγγελία σας (μόλις λάβετε το mail με την ένδειξη ετοιμοπαράδοτη) κατευθείαν από τις κεντρικές αποθήκες της Global Express (Λεωφ. Α. Παπανδρέου 27 και Μιαούλη - έξοδος Οβρυάς Τ.Κ. 26500, Παραλία Πατρών) εντελώς Δωρεάν.. Απλά επιλέξτε στις Επιλογές Αποστολής  «Παραλαβή από το κατάστημα» και φροντίστε να έχετε μαζί σας τον αριθμό της Παραγγελίας σας.. (Ωρες παραλαβής: Δευ - Παρ 09:00 - 21:00  &  Σάββατο 09:00 - 14:00)

Για όλους τους τρόπους αποστολής:

- Ταυτόχρονα με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με το αριθμό αποστολής  καθώς και σύνδεσμο (link) με την ηλεκτρονική διεύθυνση της παραγγελίας σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της αποστολής σας σε πραγματικό χρόνο.

- Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας

- Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το jamba.gr καθημερινά (εκτός από Κυριακές & αργίες).

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του jamba.gr μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο 211-221 9494 (Δευ - Παρ 09:00 - 21:00  &  Σάββατο 09:00 - 14:00)

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Η ομάδα του Jamba.gr

 

logo

Τα έξυπνα προϊόντα σε τιμές... Τζάμπα!