Μαξιλάρι Καθίσματος με gel

20,89 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
53816

Πείτε αντίο σε στους μυϊκούς πόνους που προκαλούνται όταν κάθεστε όλη μέρα στην καρέκλα του γραφείου σας ή όταν οδηγείτε για πολλές ώρες! 

Το Μαξιλάρι με gel είναι ιδανικό για εσάς που υποφέρετε από πόνους, λόγω καθιστικής ζωής ή δουλειάς.Κατασκευασμένο από gel, το μαξιλάρι υποστηρίζει την σπονδυλική σας στήλη και σας κάνει να νιώθετε άνετα. Διαθέτει κυψελωτό σχεδιασμό κατασκευασμένο από εύκαμπτο υλικό ώστε να απορροφά την πίεση, διασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή του βάρους. 

Διαμορφώνεται ανάλογα με το πώς κάθεστε κάθε φορά, παίρνοντας το σχήμα του σώματός σας! Ταυτόχρονα είναι φτιαγμένο ανθεκτικό υλικό, ιδανικό για καθημερινή χρήση , διατηρώντας το σχήμα του ακόμα και αν κάθεστε κάθε μέρα, όλη μέρα. Επίσης, με τις τρύπες που διαθέτει, δεν ζεσταίνεται ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Πείτε αντίο σε επώδυνους, δύσκαμπτους μύες που προκαλούνται όταν κάθεστε όλη μέρα στην καρέκλα του γραφείου σας ή όταν οδηγείτε για πολύ ώρα με το αμάξι σας.

Στην συσκευασία θα βρείτε και ένα αντιολισθητικό μαλακό κάλυμμα για το μαξιλάρι το οποίο μπορεί να πλυθεί εύκολα στο πλυντήριο.

Ταιριάζει στις περισσότερες καρέκλες και καθίσματα αυτοκινήτου.

Διαστάσεις : 32 x 39 x 3.8 εκατοστά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 x Ανατομικό Μαξιλάρι Καθίσματος με gel

1 x Αντιολισθητικό μαλακό κάλυμμα